Име: Макс
Пол: мъжки
Порода: Гонче
Възраст: 2 месеца
Размер: 7 кг
Паспорт, васксини, чип: не
Кастрация: не
Медицинско състояние: Приет в тежко състояние с опасност за живота, с анемия, огромна ужапна рана на целия гръб.
Претърпя операция за зашиване на раната, ще му бъде направена пластика.
Предстои му тежко и болезнено лечение.
Характер: Социален, жизнен, търсещ любов мъник
Търси приемен и постоянен дом

08.04.2022

Няколко часа след кръвопреливането, нашето момче е на крака! Благодарим ви, че го подкрепяте!
Видео Facebook

07.04.2022

Показателите на Макс бяха много лоши. Срина се и имаше нужда от кръвопреливане както се очакваше. Преляха му 50 мл и сега се чувства по- добре.
Много му е трудно на милото ни момче…
Видео Facebook

06.04.2022

Макси беше опериран днес. Операцията мина добре. Докторите почистиха раната, поизрязаха, зашиха рехаво част от нея за да може по-лесно да се събират тъканите.
Ужасно много го боли. Сложен е на системи с обезболяващи и с антибиотици. Поставен му е и дренаж. Състоянието му е сложно и все още има опасност за живота му. Много е слаб и рахитичен. Може би утре следобед ще се нуждае от кръвопреливане.
Ще бъде седиран всеки път когато се чистят раните, защото болката наистина е много силна.

04.04.2022г. В Световния ден на бездомните животни нямаше как да подминем някой в нужда… Макар и да сме в затруднение в момента, кадрите от този пост говорят сами за себе си… Кръстихме го Макс. Едва на около два месеца живот на този свят, уличният живот не е донесъл нищо добро за това поредно нежелано бебе. Нахапан e зловещо от други кучета и според първичен преглед е в това състояние от не малко време. Намира го работник, който си тръгва от работа, за да помогне на кучето. Болката, която изпитва животното, е огромна и плаче непрестанно.Ще е нужно дълго лечение, два вида венозен антибиотик, промивки, подготовка, присадки, пластики, много търпение и грижи.Шанс за Макс обаче има и вие част от възможността му да се възстанови. В момента е приет в Многопрофилна Ветеринарна Клиника – Горна Баня. Нужна му е подкрепа за лечението. Видео как беше намерен: https://www.instagram.com/p/Cb7ciTLoEuA/