Помогнете на някое от нашите Ангелчета да бъдат видяни в най-истинската си и прекрасна същност от повече хора, за да намери по-бързо своя Осиновител. Не е задължително да имате много последователи. Важно е да обичате животните, да имате желание и да отделите от своето време за каузата (поне няколко поредни дни), в които да се опознаете. Целта е чрез вашите умения да покажете на всички, колко истински са бездомните животни и колко е хубав е животът с осиновен приятел. Ако успеем заедно, чрез създаденото от вас съдържание и публикации да намерим Осиновител, ще имате възможност да участвате пряко в Процедурата за осиновяване, която е много важна част от процеса. В знак на благодарност ще Ви бъде издадено удостоверение за Инфлуенсър на Бездомно Ангелче.♥️

  • Защо това е важно?

Целта е да се покаже характерът, поведението и ежедневието на животното чрез видеа, снимки и съдържание в соц.мрежи. Помощта на Инфлуенсъра ще бъде ключова в намирането на осиновител.

  • Как можете да го направите?

– С посещения на животинката в хотела, където се намира и документиране на прекараното време с него/нея.

– Голямо предимство е, ако приемете временно в дома си някое от нашите бездомничета и да споделяте моментите прекарани заедно. При този случай, кандидат Инфлуенсърите ще са и приемни родители – тоест приемен дом, което за нас ще бъде безценна подкрепа. За преиемен дом е необходимо да имате навършени 18г и добър опит в отглеждането и грижата за животни.

  • Повече за идеята Инфлуенсър на Ангелче:

– Нужен е добър опит в създаването на съдържание в instagram и facebook.

– Съдържанието се публикува/споделя с цел Осиновяване, със задължителен tag на профила на организацията.

– Всички въпроси/dm за животното се пренасочват към профила на сдружението. Осиновяването се извършва по процедура и с координатор от SA.

– Координация/препоръки от Организацията за съдържанието на текст за публикация, според нуждите на конкретното животно.

Ако ви харесва идеята, изберете някое от Нашите Ангелчета и споделете вашите незабравими емоции и приключения!

Очакваме Ви! Пишете ни на DM в instagram или на email: [email protected]