Ето няколко начина да помогнете

Имате възможност да дарите чрез нашата форма за дарение от бутонът „Дари сега“.
Приемаме дарения с Apple Pay, E Pay, Картови плащания, PayPal, Банков трансфер/ Epay КИН

Винаги имаме нужда от доброволци за приемна грижа. Животните, които спасяваме имат нужда от грижи, докато нашият екип намери подходящите осиновители. Приемната грижа е най-добрата стъпка от живот на улицата към условията на живот в домашен уют. Ако имате желание да станете приемен родител, свържете се с нас :Контакти. Прочети повече за Приемната грижа

Животните, които спасяваме и обгрижваме имат нужда от качествена /лечебна храна за оптимално възстановяване. Изброили сме наколко марки храни, които използваме най-често и се предлгат в специализираните зоо-магазини и ветеринарни клиники. Ще бъдем благодарни на всеки, който може да набави на нашите бездомничета от изброените или подобен клас консерви и сухи храни. Ако желаете да дарите храна, на място можете да го направите с доставка до адрес: ул. „Плачковица“ 4, 1407 ж.к. Лозенец, София. Ако имате желание да помогнете на някое от животните, които имат нужда от лечебна храна предписана според заболяването, моля свържете се с нас: Контакти. Ако нямате възможност да дарите физически храна, можете да направите дарение, за да я купим ние:  Основание: Храна за Stray Angels Bulgaria/Бездомни Ангели

  • Лечебна храна Urinary-консерви и суха храна
  • Лечебна храна Gasrtointestinal-консерви и суха храна
  • Dr Clauder’s Puppy/Adult Large/Giant Pro Plan Medium Adult (10-25 kg)
  • Pro Plan Medium (10-25) Puppy Pet Planet Adult/ Puppy (10-25kg)
  • Virbac Baby (Large & Medium) Applaws Puppy medium and large breeds.
  • Orijen (Puppy/Adult) 
  • Royal Canine (Baby milk)
  • Nuevo
  • Gran Carno
  • Tundra

Всеки може стане Дарител, като закупи артикул или дари продукти в нашият онлайн магазин: KAUZACLOSET.COM
Магазинът „Гардероб с Кауза“ подкрепя бездомните животни от Сдружение Стрей Ейнджълс/ Stray Angels Bulgariа.

За какво използваме Вашите дарения?

Вашите дарения се разпределят приоритетно за животните, които спасяваме и обгрижваме. Ако в основанието за дарение, не сте посочили име или пациентски номер на конкретно животно, или необходимата сума е надвишена за него, дарението ви ще бъде насочено за нуждите на останалите животни. Предоставяме информация в досието на всяко от тях, какви разходи има и от какво се нуждае. В зависимост от състоянието на животното се правят медицински изледвания и задължителни процедури. Животните, които имат нужда от лечение се хоспитализират във вет.клиники. След и по време на възстановяването се нуждаят от допълнителни/специализирани грижи за преодоляване на преживяния стрес. Докато бъдат осиновени за животните се полага доброволна/платена приемна грижа в домашни условия. На всяко животно се поставят необходимите ваксини, чип, EU паспорт. В случай, че не бъдат намерени осиновители в България, сътрудничим с организации в чужбина с цел – осиновяване. Животните пътуват с платен лицензиран транспорт до новите си домове. Организираме кампании за събиране на средства в името на нашата кауза – Да помогнем на бездомните животни да получат качествена грижа, добри осиновители и живот, който заслужава всяко едно живо същество.

Скъпи дарители и приятели,

Сдружение „Стрей Ейнджълс“ винаги е имало основна цел да подпомага спасяването на бездомни животни. Вярваме и сме благодарни на всички Вас, че помагате за изпълнение на нашата кауза.

Молим да имате предвид, че вече не е налице законова възможност за разпространяване на списък с дарители, поради което Сдружение „Стрей Ейнджълс“ е изправено пред единствената възможност за съответствие с приложимито законодателство чрез запазване анонимност на дарителите.

Декларираме, че ще продължим да изпълняваме нашата идеална цел, като ще продължите да имате възможност да проследите нашата дейност от социалните мрежи, като всички дарения, както досега, ще бъдат отразени в обобщената финансова информация на Сдружение „Стрей Ейнджълс“.

Нашият екип е на разположение при наличие на  въпроси или необходимост от съдействие.

С уважение,

Екипът на Сдружение „Стрей Ейнджълс“