Нека ЗАЕДНО помогнем на повече Бездомни Ангелчета. Спасяваме животните с Вашата подкрепа и разчитаме на приемната грижа.

Stray Angels Bulgaria не разполага с приют.

ФАЙЪР – ОСИНОВЕН във Франция

Файър и Ева

Файър с момчето от новото си семейство

Файър и Здравко

18.02.23г. Щастливият ден на Файър! ОСИНОВЕН от прекрасно семейство във Франция! Благодарим ти от сърце за всичко, което направи, Ева!

Ти си Чудо❤️ 

 • Име: ФАЙЪР
 • Порода: Доберман пинчер
 • Възраст: ~ 2 години 
 • Размер/кг: 26кг / трябва да бъде около 40кг
 • Медицинско състояние:  Възстановява се след като беше намерен в критично състояние, слаб и недохранен.
 • Кастрация: Да
 • Характер/поведение: Кучето е социално и добро, но имаше нужда от работа със специалист по адаптация и социализация поради преживяния стрес. Проявава любопитство към всичко ново и започва да се отпуска и да показва себе си все повече. Свиква в домашна обстановка, изгражда навици и бързо се адаптира към заобикалящата среда. След големия прогрес, който той направи благодарение на професионалните грижи в приемния дом на Ева и Здравко, Fire вече е готов да се срещне със своя осиновител.
 • Какъв осиновител е подходяш за Файър? Файър има нужда от Човек, който има опит, знания и е готов да отговори на нужите му, за да му помогне да изживее най-добрия си живот. Файър е куче, което има нужда от внимание. Много е дружелюбен с хора, няма проблеми при срещи с нови хора на улицата, при среща с други кучета е спокоен и приятелски настроен. С деца не сме го срещали, нямаме информация как се държи. С котки има проблем:) или по-точно – гони ги. Разхожда се спокойно на повод, харесва разходките. Файър не е живял в домашни условия и всичко са новост за него. С любопитство изучава околната среда. Много е умен и лесно възприема и, но все още има да учи базови команди. Подходящ е за един човек или двойка, които живеят в по-голямо пространство /апартамент или къща. Когато получава достатъчно внимание е много послушен. Не обича да остава сам. Файър е прекрасно куче, но бъдещите осиновители трябва да са много търпеливи и да отделят повече време, докато се адаптира към новия си начин на живот.
 • Историята: Файър е жертва на нехуманно отглеждане на домашен любимец. Пореден случай на купено породисто куче, отглеждано в ужасни условия. Три месеца е отглеждан в клетка, без достъп до слунчева светлина. Кучето е около 2годишно и е намерено в критично състояние. Слабо, трепери и почти не се движи. Историята е ужасна. Две момичета направиха невъзможното, за да го спасят от стопанина му, който за радост даде писмен отказ за Файър. Не можем да ви споделим повече, защото за съжаление има и друго куче( братче на Файър), което трябва да предпазим, докато намерим начин да помогнем. Подаден е сигнал, тече процедура.
 • ЪПДЕЙТ 29.01.2022 ℹ️Новини за Барон (братчето на Файър):
  Искаме да ви съобщим, че следим случая на Барон. Той беше настанен за лечение и състоянието му вече много по-добро. Полагат се необходимите грижи до пълното му възстановяване. Към настоящия момент не се търси осиновител, всичко е наред, надяваме се да е така безпроблемно и скоро да имаме още добри новини.

ЧУЙТЕ ИСТОРИЯТА НА ФАЙЪР:  VIDEO

28.01.2023

20.01.2023

Вижте Fire! Няма и следа от изстрадалото момче.. Качил е тегло и мускулчетата на краката стават все по-силни, вече тича! Проявава любопитство към всичко ново и започва да се отпуска и да показва себе си все повече. Свиква в домашна обстановка, изгражда навици и бързо се адаптира към заобикалящата среда. След големия прогрес, който той прави благодарение на професионалните грижи на Ева и Здравко, Fire вече е готов да се срещне със своя осиновител! Ако това си ти, попълни въпросник за кандидат-осиновител