Хоп е кученце със специални нужди, което не може да ходи и с четирите си крачета. Въпреки всички лоши прогнози, щастието се усмихна на Хопи и той намери своите осиновители! Истината е, че самите осиновители, Мария и Кирил са пряко запознати и свързани с подобна ситуация, поради невъзможността на Кирил да може да ходи. Те видяха Хопи и приеха присърце неговото състояние и решиха да му дадат цялата обич на света…до когато му е писано.. Това е един невероятен пример как млади хора в неравностойно положение отвориха сърцата и домa си за неподвижния Хопи, независимо от изискванията, които са нужни за отглеждането му, както и за неясната му съдба и дълголетие… Поклон!

ХОПИ получава цялата Любов от своето семейство, но за да получи най-качествената грижа, която е ключова за неговото състояние, той и неговото семейство ще са ви много благодари, ако ги подкрепите с дарение за:  храна, добавки, консумативи, контролни медицински прегледи. Хопи вече има свой собствен профил в Инстаграм: @hopi.strayangels, където можете да следите живота му, да го подкрепите и да ви заразява с усмивка всеки ден, защото той…наистина вече се усмихва. Благодарим ви!

  • Име: ХОПи
  • Пол: Мъжки
  • Порода: Микс
  • Възраст: ~ 9 мес
  • Размер: 15кг
  • Медицинско състояние: Кученцето е с неподвижни крайници. От неврологичния преглед се установяват изменения в позицията на крайниците (които може да са вследствие на генетична аномалия). Хопи беше лекуван в ЦВК- София, където прекара 2 месеца. Преминато лечение от коронавирус и гиардия и Гана.
  • Историята: 18.05.2023г. Видео Бебе на 3 месеца, което не може да се движи с неясен медицински проблем. Поредното клето създание изоставено заради здравословни проблеми и жертва на безотговорно развъждане и отглеждане. Кръстихме го Хоп( с надеждата, че ще се скочи на четири крачета). Актуализираме информацията в хронологичен ред по-долу↓

ЪПДЕЙ