ОСИНОВЕНИ/ADOPTED

6 живота „някой“ изхвърли на боклука…

12 очички никога не видяха своята майка…

1 Човек промени съдбата им…

3 дни- в реанимация…

26 дни- безсъние…

29 дни- любов и всеотдайност

Резултат:

Шест здраво тупкащи сърчица, на шест прекрасни малки кученца! 

Сии/Sea-момиче/Girl ,Съншайн/Sunshine-момиче/Girl ,Сторм/Storm- момиче/Girl,Сакс/Sax-момче/Boy, Спийд/Speed-момче/Boy,Слаш/Slush-момче/Boy

Шестте ангелчета са почти на 1 месечна възраст. Предстоят първи ваксини. Съвсем скоро ще са готови за осиновяване!  Ще бъдем много щастливи, ако бързо намерят своите ХОРА и израстнат в топли и любящи домове! …. Не можем да си позволим да ги задържим за дълго. Разчитаме на Вашата подкрепа, за покриване на разходите, докато намерят своите осиновители. 

Платен приемен дом ( 13лв /24ч)-(400лв/30дни)

 Лечение, медикаменти, храна и консумативи – 450.00лв    

Благодарм Ви от сърце!

                                                                                              

                                                         

 
НАЧАЛОТО…
[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=zeHP9aJZAzo[/embedyt]
10.09.2017г….Как може човек видял тази гледка да подмине и да спи спокойно?!…Или кои сме ние, че да решаваме кой да живее и кой да умре..?!
Шест новородени бебета, изхвърлени прилежно в кашон на боклука, с бутилка биберон и мляко… Гушнати върху изстинала бутилка с вода, предвидена да стопли сърчицата им поне за малко, преди да спрат да туптят… Или по-скоро да „стопли” нечия човешка съвест, дръзнала да стори този грях…Да изхвърлиш бебетата на майка, която е родила “за здраве”…. Да я виждаш как страда, но ти не си виновен,защото си им дал шанс, като не си ги убил, а просто си ги изхвърлил… на съдбата..
Съдбата в случая сме ние „Бездомните Ангели”…В най-тежкият момент, препълнени с животни, чакащи с месеци своите домове…без осиновявания и с над 10 000 лв. задължения..
След като бяха изхвърлени на боклука, малките бебенца отново преминаха през голямо изпитание… Малко след като ги прибрахме, по телцата им се появиха мехури сякаш от изгаряния. Въпреки, че се хранеха добре, изведнъж започнаха да акат кръв и се дехидратираха. Приеха ги по спешност в ЦВК. Тестове за гана и парвовироза са отрицателни. Повториха ги отново за по-голяма сигурност. Към момента състоянието им е критично, а инфекцията е с неясен произход. Има съмнения, че може да са имали контакт с химикали или препарати в кофата за боклук, в която бяха намерени…Когато си 300 грама, а абоката е колкото ръкатата ти, медикаментите които ти вливат са почти половината ти тегло, битката със смъртта е титанична, битката за живот е от земята до небето…такава каквато само едно 7/8дневно кученце може.
19.09.2017г.
Тъкмо си усетил топлина и грижа и ето, че началото от кофата с боклук идва да напомни…Покоси ги тежка бактериална инфекция, а още не са се преборили с изгарянията…
Дали някой може да си представи какво е… Само за седмица живот?!
Дали някой може да си представи колко сила трябва да има в това телце,за да пребори това?!
Едва ли… Дано те не си спомнят! Можем да си поемем глъдка въздух, но не трябва да забравяме! Може би вече има надежда, че ще оцелеят!
Трябва да признаем големи бойци излязоха!
Трудно беше, но надяваме се да е останало зад малките им силни и крехки гръбчета.
….И за нас беше трудно, да знаем че шансът е малък и на тази възраст всичко е смъртоносно. Повярвайте да се сложи абокат на куче, което тежи само 300грама не е лесно….А те са шест!
Стискайте палци за малките юнаци!
*Сметката за спешната помощ и за грижите до момента е:
*Лечение: 450.00лв.
*Храна+коластра: 120лв( за 7 дни)
*Пелени : 35лв( за 10дни)
Сърдечно молим за подкрепа!
Живота им зависи от всички нас, а грижите и лечението са животоспасяващи!