RESERVED!

10.03.2018г. 

Шана днес ще бъде изписана от ЦВК. Настанена е в платен приемен дом, докато бъде осиновена. Благодарни сме на всеки, който има желание да подкрепи Шана. Тя има нужда от финансова подкрепа за погасяване на сметката за лечение и за платената приемна грижа. Дължима сума за лечението в ЦВК от 01.03 до 09.03.2018г – 476.00 лв. (Клиничните протоколи на Шана са публикувани по-долу) 

Дарения онлайн: ДАРИ/DONATE 

ШАНА ТЪРСИ ДОМ! Ако имате желание да я осиновите, запознайте се с Процедура за Осиновяване/Adoption Procedure 

Тя Ви Очаква!🐾🙏 Благодарим ви!

Клиничен протокол на Шана от 06.03 до 09.03.2018г

Клиничен протокол за Шана от 01.03 до 06.03.2018г

 

28.02.2018г. Шана се възстановява добре след белодробната травма. Тръбата вече е махната. Диша нормално сама. Може да бъде изписана от клиниката след 2 дни. Тя е изключително красиво и добро момиче, което имаше огромен късмет и оцеля, въппреки че беше докарана в критично състояние. Нямаме представа къде и как е живяла, но вероятно е била вързана. Не е агресивна и е социална. Няма чип. Предстоят тестове, обезпаразитяване, годишна ваксина, чипиране и кастрация. Докато се намери осиновител, ще бъде настанена в платен приемен дом. Има нужда от подкрепа за погасяване на задълженията за лечението и в ЦВК и за предстоящите манипулации.

 778.00 лв.+188лв. ОБЩА СУМА за лечение (от 22.02 до 01.03 .2018г ) 930.00лв.-ПЛАТЕНА!

(Клиничните протоколи на Шана са публикувани по-долу)

  

Клиничен протокол за издаване на паспорт,постявяне на чип, тестове, обезпаразитяване.

 

24.02.2018г.  Шана ще живее, приятели!

Усещането да спасиш живот…..и как се борим, когато шанса е 1%? Само резултата от бързата, адекватна и професионална помощ Спасява Живот. Когато видим животно в беда, особено с тежка травма, трябва да реагираме ВЕДНАГА, защото всяка минута е от значение. Шана се пребори и стъпи на крака след тежката белодробна травма следствие на удар от абтомобил и оцеля…точно заради тази правилна реакция.

Няма фрактури, но от травмата се събира голямо количество въздух в дробовете и днес предстои поставяне на гръдна тръба с цел да се улесни изтеглянето му. За сега трябва да остане с нея около 3-4 дни, но всичко зависи от състоянието и… Шана е момиче на около 3 г. Пребори се и оцеля, но сега здравето и бъдещето и зависи изцяло от всички нас. Отговорността е наша. Тя има нужда от спешна подкрепа за лечението. Нека бъдем до нея заедно!

24.02.2018г

24.02.2018г

Клиничен протокол за лезението на Шана от 22 до 25.02  526.00 лв.

  НАЧАЛОТО…23.02.2018г. 

ШАНС ЗА ШАНА…

Тази вечер кола блъска Шана и се оказва транспортирана от доброволци в ЦВК. Оказва се също, че за кучето няма кой да носи отговорност, но поне е доведено за оказване на първа помощ в клиниката. Лекарите няма как да откажат спешната помощ, въпреки че на практика то е изоставено само. В момента е на кислород, защото е установена белодробна травма, която трябва да се овладее и първите часове са много важни. По-късно ще се направят и рентгенови снимки за фрактури, но трябва да се стабилизира.
ЦВК се обърна към нас за помощ и нямаше как да откажем съпричастност към тежкия случай…
Надяваме се да бъдем полезни и чрез Вас- нашите последователи. Да помогнем на поредното куче, което е нямало късмет на пътя, но е имало късмет някой да го намери, а друг да му помогне…всички заедно имаме Шанс да дадем Шанс на Шана да Живее!🙏

Дарения онлайн: ДАРИ/DONATE

Дарения на място в ЦВК: Пациентски номер 54433/Шана /Stray Angels

🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏