Хоп е кученце със специални нужди, което не може да ходи и с четирите си крачета. Въпреки всички лоши прогнози, щастието се усмихна на Хопи и той намери своите осиновители! Истината е, че самите осиновители, Мария и Кирил са пряко запознати и свързани с подобна ситуация, поради невъзможността на Кирил да може да ходи. Те видяха Хопи и приеха присърце неговото състояние и решиха да му дадат цялата обич на света…до когато му е писано.. Това е един невероятен пример как млади хора в неравностойно положение отвориха сърцата и домa си за неподвижния Хопи, независимо от изискванията, които са нужни за отглеждането му, както и за неясната му съдба и дълголетие… Поклон!

ХОПИ получава цялата Любов от своето семейство, но за да получи най-качествената грижа, която е ключова за неговото състояние, той и неговото семейство ще са ви много благодари, ако ги подкрепите с дарение за:  храна, добавки, консумативи, контролни медицински прегледи. Хопи вече има свой собствен профил в Инстаграм: @hopi.strayangels, където можете да следите живота му, да го подкрепите и да ви заразява с усмивка всеки ден, защото той…наистина вече се усмихва. Благодарим ви!

  • Име: ХОПи
  • Пол: Мъжки
  • Порода: Микс
  • Възраст: ~ 9 мес
  • Размер: 15кг
  • Медицинско състояние: Кученцето е с неподвижни крайници. От неврологичния преглед се установяват изменения в позицията на крайниците (които може да са вследствие на генетична аномалия). Хопи беше лекуван в ЦВК- София, където прекара 2 месеца. Преминато лечение от коронавирус и гиардия и Гана.
  • Историята: 18.05.2023г. Видео Бебе на 3 месеца, което не може да се движи с неясен медицински проблем. Поредното клето създание изоставено заради здравословни проблеми и жертва на безотговорно развъждане и отглеждане. Кръстихме го Хоп( с надеждата, че ще се скочи на четири крачета). Актуализираме информацията в хронологичен ред по-долу↓

ЪПДЕЙТ: 29.07.2023

Скъпи приятели,
Трогателната история на Хопи продължава да ни разтърсва от емоции!
Гледайте в централната емисия на Нова ТВ репортаж с историята на Хопи и неговите невероятни Хора, които отвориха домът и сърцето си за него.
Нищо от това нямаше да бъде реалност без вашата безрезервна подкрепа! 💕🙏
Благодарим ви от сърце!

ЪПДЕЙТ: 11.07.2023

Скъпи приятели,
Бихме искали да споделим с вас една прекрасна новина, която разглеждаме като истинско чудо и именно заради тези чудеса не се отказваме от каузата си да се борим и за най-невъзможните случаи с животинки!
Всички все още помните и се вълнувате за нашият ушат талисман Хопи, нали?
Представяме ви усмихнатия и истински обичан Хопи в новото му семейство/приемни родители, които часове след последният ни пост писаха и звъняха напористо, за да дадат огромната си заявка и желание да отгледат с цялата си любов милото ни момче, независимо от диагнозата му. Истината е, че самите Мария и Кирил са пряко запознати и свързани с подобна ситуация, поради невъзможността на Кирил да може  да ходи. Те виждат Хопи и приемат присърце неговото състояние и решават да му дадат цялата обич на света…до когато му е писано..
Това е един невероятен пример как млади хора в неравностойно положение отвориха сърцата и домa си за неподвижния Хопи, независимо от изискванията, които са нужни за отглеждането му, както и за неясната му съдба и дълголетие… Поклон!
Ние, заедно с новите родителите на Хопи няма да се откажем да търсим решения дори и за минимален шанс за раздвижване – ще продължим да търсим варианти за рехабилитация, подсилване на мускулната система и сухожилията, хранене с висококачествена храна с нужните добавки, прегледи при невролози и рехабилитатори – за тази цел ще сме благодарни да продължавате да подкрепяте нашето момче и съвсем скоро да ви зарадваме с още едно ЧУДО!
Хопи вече има свой собствен профил в Инстаграм: @hopi.strayangels, където може да следите живота му и да ви заразява с усмивка всеки ден, защото той…наистина вече се усмихва
Благодарим от цялото си сърце на прекрасните Мария и Кирил и на всички вас, които неотлъчно сте до нас в борбата ни за справедливост! Заедно ще направим света едно по-щастливо и смислено място за живеене и ще вярваме, че чудесата наистина съществуват!

ЪПДЕЙТ: 03.07.2023

Приятели, ХОП няма да проходи и ще остане инвалид. Няма думи да опишем чувството на мъка и безсилие.
Знаем, че сега ще ни пишете, искайте още мнения още изследвания… Направихме всичко възможно, изчерпахме всички опции…Лекарите ни казват, че дори и да се открие причината за това състояние и да има диагноза…това няма да промени нищо, защото лечение няма. Рехабилитация също. Прогнозите на всички лекари са непълноценен живот и предвид, качеството на живот трябва да се вземе отговорно решение за неговата съдба. Хопи е само на 4-5 месеца, подрастващо куче и състоянието му ще се влошава…. А ХОПи, който вече няколко дни е в приемен дом и сами можете да видите разликата и щастието в очите му, когато е добре обгрижван и обичан! За пореден път си доказваме колко е важна персоналната грижа и любов! Към момента той е в цветущо здраве, жизненост и желание за живот и въпреки препоръките на всички лекари, че евтаназията е единственото решение за него, ние няма да се откажем да му предоставим качествен живот, колкото и да му е отреден такъв! Ако и вие искате да помогнете, ВИ