Имаме нужда от приятелската ви енергия🙏

Когато се чувстваш безпомощен и правиш всичко възможно да помогнеш…и не става и не става….Споделяме с вас, за да ви направим съпричастни в нашата спасителна акция, която към момента е неуспешна….

Това куче се мъчи 4ти ден с кост забила се в челюстта, която може да рискува живота му. Вижте как го намерихме: ВИДЕО

Барбо е бездомно, несоциално куче. Само може да гадаем какво е преживял, но най-вероятно е бил „домашно“ връзвано куче- пазач. Изключително страхлив, ръмжи и напада минаващите хора и животни. Не се доверява на никой и е много стресиран. Живее в непроходим от храсти район в близост до път.

Ето как опитахме да го спасим:

1-ви ден- Упойваща стреличка. Неуспешен опит.

2ри ден- Заложихме капан за хуманно залавяне. Неуспешен

3ти ден: Днес/23.12 Транквилант в храна. Прие я с близане. След 15 мин.подейства, започна да се олюлява и ходи по-бавно, но в момента в който го доближим се скрива. 2 часа ходихме след него с надеждата, че ще заспи и отново го изгубихме в непроходимите храсти…

Следва план:
Открихме жена, която оставя храна на уличните кучета в района. Утре тя ще опита да го примами в двор, в който после да успеем да го упоим отново, за да го хванем. Стискайте палци да успеем утре. Едва ли ще издържи дълго в това състояние.

Не търсим финансова подкрепа, имаме нужда от Вашата позитивна енергия, за да се случи Коледното чудо❤️

Ако искате да помогнете и бихте отделили време в празничните дни, трябва да имате готовност, ако го хванем, да реагирате и да дойдете на място, за да ни помогнете с траспортирането от Герман до ЦВК. Пишете ни!

Кучето е около 25кг има нужда от голяма клетка, която да се транспортира с кола тип джип или баничарка.

Благодарим Ви❤️🐾🙏

❗️Stray Angels не участва пряко в процедурата за осиновяване, тъй като не познава лично животните и техните Попечители. Препоръчваме на Попечителите да използват Въпросник за осиновяване , който ще им помогне да се запознаят с кандидат Осиновителя и опитът му в отглеждането на животни. В случай, че Stray Angels намери осиновител ще се свърже с попечителя и ще съдейства за осиновяването. Обръщаме внимание на Кандидат-Oсиновителите на животно от тази категория да се свържат с Попечителите, чрез контактите публикувани в профила на конкретното животно.