[siteorigin_widget class=“SiteOrigin_Widget_Slider_Widget“][/siteorigin_widget]
 
RESERVED!
Име: Сиси/Sisi
Порода/Breed: Микс/Mix
Възраст/Age: 11месеца/11months
Размер : 18-19кг.
Паспорт и чип/Passport: Да/Yes
Ваксини/Vacccination: Да/Yes (04/03/2018 ваксина с бяс)
Кастрация/Castration: Да/Yes
Характер/Character : Весела, игрива, приятелски настроена
Има огромно желание да гони котки, за сега не е ясно с каква цел, изглежда като за игра. Много добри хигиенни навици.
Bubbly personality, loves to play and is very friendly. Loves chasing cats but she’s not been assessed enough as to determine whether she’s simply after play or if it is predatory behaviour.
She is toilet trained.
 
Историята… 
 12.02.2018г. Прекрасното малко момиче беше оперирано, излекувано от гиардия, дори вчера беше поставена ваксина. Крачето се възстановява много добре, болката в таза отшумява( ренгеногравските снимки под упойка не показаха травма, но девойчето има предпоставка за дисплазия). Сиси се чувства много добре, радва се на човешкото внимание, излиза на разходка, има завидни хигиенни навици… И макар че предстои премахване на пластината в крака ѝ, реваксинация и кастрация, тя е готова да се прибере… Но къде? Дали сред вас не се крие нейния си човек?

Дължима сума за лечението на Сиси – 866.00лв. Дари-Donate 

Дарения на място : Ветеринарна Клиника “Добро хрумване” – кв.Изток 

Основание: куче Сиси / Сдружение Стрей Ейнджълс.

Вет. Клиника “ Добро Хрумване“ Пациент: Сиси Вид: куче Пол: женски, Възраст: под 1 г. 02.02. Троен тест за инфекциозни заболявания CPV/CCoV/Giаrdia– положителен за Giardia– 35 лв.Тест гана CDV – негативен – 26 лв. Рентгенографии – 47,50 лв.Външно обезпаразитяване – Флевокс – 9,98 лв. Вътрешно обезпаразитяване Цестал – 6 лв. 03.02. Idexx 4D Тест – отрицателен – 52 лв. Основен панел (кръвни изследвания) – 30 лв. 04.02.- 14.02.2018г.  Стационар и терапия – 160 лв. (16лв/24ч)Сумата за операцията и пластините е 500.00лв. с включена отсъпка от 35%.

 

 Обща дължима сума за лечението на Сиси – 866.00лв. Дари-Donate   Дарения на място : Ветеринарна Клиника „Добро хрумване“ – кв.Изток Основание: куче Сиси / Сдружение Стрей Ейнджълс.

НАЧАЛОТО…

04.02.2018г.Поредната жертва на пътя…Цяла седмица едно куче лежи в страни от платното. Само с болката си…Някой услужливо оставя панички с вода и храна, но уви това не е достатъчно, за да спре болката…Навременната и aдекватна реакция след инцидент е от изключителна важност за живота, на което и да е живо същество, не само храната и водата.
Замислете се, ако вие пострадате в катастрофа, кое би било по-важно за вас? Да получите спешна медицинска помощ?…Или някой да ви донесе кафе с кроасан?! А как бихте се чувствали, ако това ви се случи?!
Знаем, трудно е.
За всички е трудно.
За нас също е трудно, но от нашите и вашите дайствия зависи дали тя ще остане инвалид и дали ще умре бавно и мъчително… изобщо ако оцелее там…

Нарекохме прелесното момиче Сиси.


Направените ренгенови снимки показаха, че е младо куче на около 10 месечна възраст. Има счупване на тибията на едното задно краче. Има и болки в таза, но снимките не показаха друг проблем.
Назначена е операция за 06.02, която ще бъде извършена от д-р Николов и д-р Цветан Иванов. Под упойка ще бъдат направени различни проекции, за да се установи причината, и ако се налага корекция ще бъде извършена. Това е причината, поради която на този етап не знаем цената на предстоящата интервенция. Направени са всички неоходими тестове, и слава богу отрицателни за всички страшни болести.
Положителна е само за гиардия, в момента се провежда лечение.
Сиси е настанена във Ветеринарна Клиника „Добро хрумване“ – кв.Изток и ще остане там докато се излекува. Сиси има нужда от подкрепа за лечението и разбира се най-важното: Нужда от дом и семейство. Тя разчита само на нас! Нека я подкрепим…кой както може. Благодарим Ви! 

 

Sisi – Stray Angels Bulgaria