• Име: Пух
  Порода: Микс
  Възраст: около 2м
  Размер/кг: 980 гр
  Медицинско състояние: Обезпаразитен вътрешно и външно. Направен троен тест, положителен за корона вирус, но лечението премина и скоро ще бъде ваксиниран.
  Характер/поведение: Котето е много социално, мъркащо и игриво. Разбира се с други котки.
  Навици/специфики: Има изградени хигиенни навици. Използва котешка тоалетна. Храни се с пастети и гранулирана бебешка храна.
  История: Намерих Пух на 19ти ноември вечерта. Когато ме видя веднага дойде при мен и започна да се гали и катери по панталона ми. Сгуши се и затрепери щом го взех в ръцете си. Прибрах го и започнах да му търся дом.
  Контакт на попечителя за осиновяване: [email protected]0899126710
   

❗️Stray Angels не участва пряко в процедурата за осиновяване, тъй като не познава лично животните и техните Попечители. Препоръчваме на Попечителите да използват Въпросник за осиновяване , който ще им помогне да се запознаят с кандидат Осиновителя и опитът му в отглеждането на животни. В случай, че Stray Angels намери осиновител ще се свърже с попечителя и ще съдейства за осиновяването. Обръщаме внимание на Кандидат-Oсиновителите на животно от тази категория да се свържат с Попечителите, чрез контактите публикувани в профила на конкретното животно.