Помогни на Хопи – 11.2023

333 лв. от 500 лв. събрани

Хопи е кученце със специални нужди и до живот ще има нужда от качествена грижа, която е ключова за неговото състояние. Всички разходи за храна, добавки, консумативи, контролни медицински прегледи и евентуално лечение се покриват от Дарителите на Stray Angels.

Благодарни сме на всеки Дарител подал ръка на Хопи!

Историята и повече информация за Хопи, вижте по-долу в хронологичен ред по дати↓

лв.
 
Избери начин за даряване
Дарител

Данни на карта
Това е сигурно SSL криптирано плащане.
Terms

Дарение Общо: 100 лв.

Хоп е кученце със специални нужди, което не може да ходи и с четирите си крачета. Въпреки всички лоши прогнози, щастието се усмихна на Хопи и той намери своите осиновители! Истината е, че самите осиновители, Мария и Кирил са пряко запознати и свързани с подобна ситуация, поради невъзможността на Кирил да може да ходи. Те видяха Хопи и приеха присърце неговото състояние и решиха да му дадат цялата обич на света…до когато му е писано.. Това е един невероятен пример как млади хора в неравностойно положение отвориха сърцата и домa си за неподвижния Хопи, независимо от изискванията, които са нужни за отглеждането му, както и за неясната му съдба и дълголетие… Поклон!

ХОПИ получава цялата Любов от своето семейство, а ние ще продължим да ги подкрепяме, за да може той да получи най-добрата и качествена грижа, която е ключова за неговото състояние. Всички разходи за храна, добавки, консумативи, контролни медицински прегледи и евентуално лечение ще бъдат покривани от Дарителите на Stray Angels. Хопи вече има свой собствен профил в Инстаграм: @hopi.strayangels, където можете да следите живота му и да ви заразява с усмивка всеки ден, защото той…наистина вече се усмихва.

  • Име: ХОПи
  • Пол: Мъжки
  • Порода: Микс
  • Възраст: ~ 6 мес
  • Размер: 7кг
  • Медицинско състояние: Кученцето е с неподвижни крайници. От неврологичния преглед се установяват изменения в позицията на крайниците (които може да са вследствие на генетична аномалия). Хопи беше лекуван в ЦВК- София, където прекара 2 месеца. Преминато лечение от коронавирус и гиардия и Гана.
  • Историята: 18.05.2023г. Видео Бебе на 3 месеца, което не може да се движи с неясен медицински проблем. Поредното клето създание изоставено заради здравословни проблеми и жертва на безотговорно развъждане и отглеждане. Кръстихме го Хоп( с надеждата, че ще се скочи на четири крачета). Актуализираме информацията в хронологичен ред по-долу↓

ЪПДЕЙТ: 29.07.2023

Скъпи приятели,
Трогателната история на Хопи продължава да ни разтърсва от емоции!
Гледайте в централната емисия на Нова ТВ репортаж с историята на Хопи и неговите невероятни Хора, които отвориха домът и сърцето си за него.
Нищо от това нямаше да бъде реалност без вашата безрезервна подкрепа! 💕🙏
Благодарим ви от сърце!

ЪПДЕЙТ: 11.07.2023

Скъпи приятели,
Бихме искали да споделим с вас една прекрасна новина, която разглеждаме като истинско чудо и именно заради тези чудеса не се отказваме от каузата си да се борим и за най-невъзможните случаи с животинки!
Всички все още помните и се вълнувате за нашият ушат талисман Хопи, нали?