• Име: Малчо
  • Пол: Мъжки
  • Възраст: 1 мес
  • Медицинско състояние: Успешно оперирано от черепномозъчна травма и фрактура на лява раменна кост.
  • Историята: Mалкото котенце беше „изритано“ от непълнолетно лице↓
  • Малчо е осиновен.

18.09.2023

Малчо е котенце Чудо, което живее втори живот благодарение на лекарите и подкрепата от всички вас! Въпреки преживяната лоша случка, тежките травми и операцията, която преживя, той е добре и се възстановява! И още хубави новини!
Случи се поредното чудо, Приятели! Двама лекари решиха да осиновят Малчо! Весела Иванова и Борислав Василев отвориха широко сърцата си за малкия Малчо! Те са лекари, част от екипа на ЦВК, с които работим – Хора, които за пореден път са пример както с професионалното, така и с личното си отношение към бездомните животни. ХОРА с големи сърца!
Изказваме искрена благодарност към всички вас за безрезервната подкрепа! Нямаме думи… прегръщаме ви със сълзи от радост!
От тук нататък сме щастливи и спокойни за Малчо, защото вярваме, че ще получи цялата любов и най-хубавия котешки живот!
Happy end
А ние продължаваме да се борим за Чудото на останалите ангелчета, които се нуждаят от всички нас…

15.09.2023

Предупреждение: Този пост може да е потресаващ. Много е тъжно, когато **** е причината за тази история, но наистина се случва твърде често. Това малко котенце беше „изритано“ от непълнолетно лице. Хората станали свидетели на случката откарват безжизненото му телце в клиника, за да се погрижат за него…Котето обаче е живо, въпреки нанесенете му тежки травми: черепномозъчна травма и фрактура на лява раменна кост. По спешност и благодарение на бързата реакция на д-р Златинов, който извърши операцията, котето ще продължи да живее. Ние сме на прага на безсилието. Пореден случай, който ни остави без думи…Няма думи, с които да изразим нашата ярост и безпомощност пред насилието на беззащитни животни, дори и когато са причинени от невръстен. Отново молим за подкрепа. За поредното коте. Кръстихме го: Малчо. Който желае нека да помогне. *За котето: Хирургията е 850лв, + изследвания/ скенер/ лечение: 900лв – Общо: 1750лв. * За непълнолетното лице:  Да расте в свят без насилие и с любов към всички живи същества. Дано така стане. Дано.