Възраст: около 5 години,
Кастрация: Да
Ваксини,паспорт: Предстоят
Медицинско състояние:Кольо е намерен с релокирана челюст и перфорирана роговица. Челюстта е наместена, а засегнатото око се оправя и има чувствителност. Полуопашат.
Носител е на котешки СПИН, което означава, че не бива да съжителства с други котки. Следоперативно е настанен в клиника на стационар, но не изисква специални медицински грижи.
Характер: страхлив, отбранителен и все още недоверчив, но има известен напредък от декември насам. Кольо е преживял много, живял е с болка и ще е нужно търпение, време, внимание и добро отношение за да повярва в хората. Има нужда от Постоянен дом

Актуализираме информацията хронологично↓

От Коледа до Гергьовден, София – Бургас – София – Париж – Кеймбридж. След малко повече от четири месеца и няколко хиляди километра по-късно, сме изключително щастливи да съобщим, че коте Кольо вече си е у дома, завинаги! 🐾 ♥

На 5ти май Вики и Алекс (приемните му стопани) го доведоха от Бургас в София, от където на 6ти май той летя до Франция с осиновителката си – Димана, а Стефан (нейният партньор) ги чакаше там с колата, за да завършат пътуването си с крайна точка в Англия. Освен, че Колето е бил много кротък по време на пътя, той мигновено се адаптира в новия си дом и замърка в скута на своите завинаги хора. От изплашеното, несигурно и невярващо на човеците коте, което ние намерихме, няма и спомен. Благодарни сме на Вики и Алекс – приемната грижа играе ключова роля в живота на едно бивше уличниче. Търпение, любов и внимание – това е нужно, за да се превърне един боец от мръсния външен свят в най-обичливото коте. Благодарим и на Димана и Стефан, които от всички котета на този свят, избраха именно Колето и го чакаха с толкова огромно нетърпение, че дори лично си го взеха от тук. От ден едно се вижда, че кралският живот добре се отразява на Колето 👑 🐈 Бъдете щастливи заедно!