[siteorigin_widget class=“SiteOrigin_Widget_Slider_Widget“][/siteorigin_widget]
14.08.2018г. ДЖЪСТИН ПЪТУВА КЪМ СВОЯ ДОМ В АНГЛИЯ!
Тези моменти са най-тежки и в същото време най, най-дългоочакваните! Джъсти се разделя с нас и приемното си семейство, което се грижи за него 6 месеца. Раздялата е трудна, сълзите са в очите ни…
С Джъсти преминахме през много труден и тежък път, но най-накрая успяхме да преборим болката и я превърнахме в истинско Щастие! Това е целта на каузата ни, а това се случва само когато сме Заедно!
Джъсти пътува за Англия към своя истински Дом!
Благодарим на всички, които помогнаха това да се случи и станаха част от неговата съдба!
Снимки от изпращането му вижте тук : Джъстин -изпращане снимки
видео от изпращането вижте тук Джъстин – изпращане видео
____________________________________________________________________

Джъстин е предложен за осиновяване в чужбина, но към момента все още нямаме одобрен осиновител. Процедурата е дълга и изисква време. До тогава има нужда от финансва подкрепа: Дари-Donate 

НЕОБХОДИМАТА СУМА ЗА ПРИЕМНА ГРИЖА+ КОНСУМАТИВИ ЗА ДЖЪСТИН за период от 30 дни е в размер на 450.00лв. (10лв/24ч-приемна грижа,5.00лв/24ч-памперси и храна). ТЪРСИ ПОСТОЯНЕН ДОМ!

31.03.2018г. Джъстин на разходка с приемните си родители                        

13.03.2018г. Изключително сме развълнувани, че най-накрая се намериха добри хора, които откликнаха на апела ни за платена приемна грижа за Джъсти. Прекрасно семейство с малко детенце, които ще се грижат за Джъсти докато бъде осиновен. Хора с огромни сърца, помагащи и на други животинки в нужда. Оценяваме и сме благодарни за смелата постъпка и за това, че подадоха ръка в толкова тежък момент за всички нас…Човек, когато иска да помогне винаги намира начин да го направи. Благодарим ви!

Вижте тук : Приемните родители на  Джъстин

Джъстин беше настанен в Зоо Център Ринг мол срещу 35.00лв/24ч – Имаме неизплатени задължения за престой и грижа от 07.01.2018г. до 13.01.2018- в размер на – 1462.60 лв. -ПЛАТЕНО!

15.02.2018г.Район София. ТЪРСЕНЕТО НА ПРИЕМЕН РОДИТЕЛ СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ ПРОДЪЛЖАВА! Запитванията с интерес за Джъстин продължават, но за съжаление все още без резултат.
Искаме да поясним, че нашата организация се издържа изцяло от дарения. Джъстин трябва да бъде изписан от рехабилитационния център, защото лечението му приключи, а престоят в хотела е скъп и не можем да си го позволим за толкова дълъг период.Той е куче със специални нужди и осинояването става по-бавно и трудно, понякога невъзможно.Особено в България….Доброволната приемна грижа също.
Поради тези причини, ние търсим платен приемен дом за него, докато бъде осиновен.
ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ВСЕКИ ПРЕДЛОЖИЛ ГРИЖА, ДОРИ И СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ Е ПОДХОДЯЩ. Имаме стриктна процедура и условия, както за осиновяването, така и за приемната грижа. Сумата, която можем да предложим е 10лв/ден. Приемния родител трябва да отговаря на условията и най-важното: Да даде най-добрата грижа за Джъстин.
Благодарим на всички, които се свързаха с нас. Интервютата продължават!
Стискайте палци Джъсти да намери най-страхотния приемен мама или татко…или чудото да стане и той да открие своето Истинско Семейство!
*Ако това сте вие пишете ни! [email protected]
*Ако нямате възможност да помогнете с приемна грижа, можете да подкрепите Джъсти с дарение за грижа тук: Дари Той разчита на Вас! Благодарим Ви!

01.02.18г. Ще отнеме време докато Джъстин намери своя дом… До тогава той ще прекарва дните си в Зоо Център-Ринг Мол. Грижата за един ден е в размер на 35.00-45.00лв. ( в зависимост от терапиите). Знаем, че най-добрата терапия е домашната грижа, но до момента никой не предложи такава. Тази сума е крайно непосилна за нас, особено за толкова дълъг период. Имаме неизплатени задължения към клиниката.

ТЪРСИМ ПЛАТЕНА ПРИЕМНА ГРИЖА ЗА ДЖЪСТИН! 10.00лв/24ч. (район гр. София)
Ако имате желание  да станете приемен родител срещу заплащане пишете ни на’ [email protected].
Всички консумативи: Количка, памперси, храна. медикаменти ще бъдат подсигурени от нас. 
Надяваме се някой да откликне… Той също.
Общата сума за лечение, стационар от 17.12.2107 до 07.01. 2018 е  806.40 лв. -ПЛАТЕНА!
Не можем да се справим без вас! 🙏

Дарения на място, и дарения памперси (L размер) на адрес :Ветеринарна Клиника Зоо Център Ринг Мол                                                                                                                                          Основание: ДЖЪСТИН

Ако имате желание да осиновите  Джъстин, запознайте се с  Процедура за Осиновяване/Adoption Procedure

Благодарим Ви!

28.12.2017г.  Планираната операция от д-р Нора Димтрова премина успешно. Направена е  реконструкция на препуциума с цел стесняване, за да не изпада пениса на Джъстин. Беше извършена и кастрация.

18.12.2017г. Джъсти има парализа задните крайници вследствие на гръбначната травма. Има чувствителност на крачетата, сгъва ги, но не може да стъпва на тях. Задържа се прав, когато му помагаме, но не може да направи нито една стъпка… Терапията продължава. Не може се каже дали ще проходи отново, но лекарите казват, че има някакъв минимален шанс…Знаем, че е нужно много време и търпение, за да видим резултати.  Поради неврологичния проблем, пениса на Джъсти е изпаднал. Предстои операция – Реконструкция на препуциума. След това може да махнем яката.
Джъсти няма и една годинка, а е толкова силен духом ! Той не се предава и вярва в нас…Не можем го оставим, нали? Престоят за лечение и рехабилитация в зависимост от състоянието на пациента е в размер на 45-65 лв за 24ч. Разчитаме на  вашата подкрепа!
Дарете за Джъстин онлайн
Дарете за лечението или изпратете в клиниката памперси L размер.(Постоянна нужда от памперси!) на адрес: Ветеринарна Клиника Зоо Център Ринг Мол 

Погалете Джъсти и се запознайте с него! ( За посещение обадете се предврително на тел: (08870005359) Благодарим Ви!  

 Джъсти е най-щастливото куче, защото вече има количка и я прие с голяма радост! Вижте го тук:

18.12.2017г.  Джъсти е най-щастливото куче, защото вече има количка и я прие с голяма радост!

 Щастливия Джъсти вече е недостижим! Видео:  Джъсти за първи път с количката!

 Джъсти с нетърпени очаква да се качи на новата си количка.
Вижте как се движи без нея тук:
29.10.2017г.
Джъсти се чувства много по-добре, мускулите заякнаха, храни се и играе. Той е благодарен на всеки протегнал ръка! 

Посреща ни с цялата ни любов и буквално ни говори от радост: “Вижте нищо не ме боли, аз мога да ходя, ще дойда с вас където и да е…” Всеки път си тръгваме със сълзи в очите и респект към неговия силен дух…Как да му кажем, че ние сме слаби, че няма кой да го вземе, защото хората не издържат на такива гледки…и не искат да се натоварват?! Толкова е тъжно….Ако вие не се натоварвате и искате да хванете лапичката на Джъсти, за да му покажете, че сте до него, можете да му помогнете по следните начини: Дарете за Джъсти онлайн

 11.10.2017г. Oткритите рани на Джъсти бавно, но сигурно заздравяват..Днес той беше изписан от ЦВК след оказаната първа помощ. Продължаваме напред с преглед при д-р Нора Димитрова в Зоо Център – Ринг мол. След първоначалния преглед бяхме обнадеждени, въпреки лошата първоначална прогноза! Препоръката е да остане там през следващата седмица за наблюдение и допълнителни тестове, доуточняващи функционалното състояние и бъдеща прогноза. Стискайте палци, светлинката в тунела я има! Нуждаем се от финансовата ви подкрепа за да продължим борбата! Престоят на Джъсти за 24 часа е 65 лв.

Историята на Джъстин…

07.10.2017г

18+

“Намерих кучето в безпомощно състояние, изхвърлено като отпадък до контейнерите. Беше облято цялото с червеи по раните. Стояло е под дъжда 3 дни и е скимтяло молейки се за помощ, а "хората”.... освен, че не са му помогнали, са го затрупали, за да не пищи. За миг не се поколебах и прибрах в двора си кучето. Имам опит в оказването на помощ. Въпреки, че жителите на блока викнаха полиция, за дето със семейството ми спасяваме кучето. Кучето не може да мърда задната си половина. Повиках ветеринар, който му инжектира противовъзпалително и почисти раните. От общинския приют директно ни посъветваха да го приспим, а за това, че  спасявахме кучето получихме обиден смях от минаващите и сигнал до полицията от млада майка, под чийто прозорец се разиграва действието. С последната си финансова възможност утре ще го заведа до най-близката клиника в Благоевград, за да му се направи рентген. Защото в Кюстендил рентген няма. Искам да направя всичко, което е възможно за да дам шанс на кучето да живее, защото няма и годинка. Много е кротък и ближе ръцете ми за благодарност. Със сърцето си Ви моля да помогнете в борбата за това животинче...”

Това беше молбата на Гергана, благодарение на която Джъсти е жив.

Джъстин,когато беше намерен….

Кучо веднага беше приет в ЦВК- София. Диагноза – “ Инвалид за цял живот”… Никога няма да проходи отново. Едното око е с разкъсан клепач е, а опашката я няма… Всички външни рани ще бъдат обработени и почистени. Скоро ще заздравеят… Какво казват лекарите ли?… Препоръчват евтаназия.. или.. “Може да живее, ако ЧОВЕК посвети живота си в грижата за него. Вие вземете решение, дали ще намерите такъв човек…”

Решихме.

Кръстихме го Джъстин.

Борбата ще е тежка, а пътя много дълъг…………….

СЕГА РЕШЕНИЕТО Е ТВОЕ….