20.12.22 Джуни намери своето семейство и вече е щастливо осиновена! 

  • Име: Джуни
  • Порода: малка порода микс, според ветеринарят няма да стане повече от 6-7кг
  • Възраст: около 5 месеца
  • Размер/кг: 4,5 кг
  • Медицинско състояние:  3 ваксини, напълно обезпаразитена вътрешно и външно
  • Характер/поведение: Много обичлива, игрива и социална. Разбира се с други кучета и хора, даже повече от необходимото. Обича да си взема по един домашен чехъл и да спи на него, супер смешна е, когато си легне на него, ползва го за възглавница.
  • Навици/специфики: Гледана е само в апартамент и докато чакахме да мине време за 3те задължителни ваксини е научена да ходи по нужда в банята на памперс. Ходи на повод и много обича да тича и да си играе с други кучета.
  • Историята:  „Малката Джуни открих преди няколко месеца на главна улица в гр.Банско, малка и ужасно изтощена душичка. Малко кученце, което видимо си личеше, че е недохранено, но дребничко като вид. На всяко от ушетата имаше повече от 50 един върху друг кърлежа, а до слабините огромен абсцес пълен с гной с големина на стотинка от 1 лев. Малкото същество беше толкова мърляво и унило, че душа не ми даде да го подмина. Веднага го заведох на ветеринар и от там се започна процедурата по спасяването му. Имаше толкова много паразити по него и този абсцес, че доктора ме подготви, че може и да не оцелее.  Аз имам 3 кученца вкъщи. С моят приятел много обичаме животинки, но 3 кученца са си 3 кученца. Нямаме възможност да вземем и 4то. Целият ни фокус беше да спасим малката душичка. Цялото ми семейство помогна Джуни да си стъпи на лапичките, с много грижи и любов. Днес малкото момиченце все още е малко( и така ще си остане ), но вече е здрава и спасена. Готова е да си намери обичливо и грижливо, отговорно и  постоянно семейство. Джуни, така е нарекохме, защото е слънчева като месец юни. Много добра,умна и социална. Има всички поставени ваксини и е в чудесно здраве. В момента се намира в София, но може да помогнем за транспортирането й до новия дом.“
  • Контакт на попечителя за осиновяване: Марчела +359884877979

❗️Stray Angels не участва пряко в процедурата за осиновяване, тъй като не познава лично животните и техните Попечители. Препоръчваме на Попечителите да използват Въпросник за осиновяване , който ще им помогне да се запознаят с кандидат Осиновителя и опитът му в отглеждането на животни. В случай, че Stray Angels намери осиновител ще се свърже с попечителя и ще съдейства за осиновяването. Обръщаме внимание на Кандидат-Oсиновителите на животно от тази категория да се свържат с Попечителите, чрез контактите публикувани в профила на конкретното животно.