Винаги имаме нужда от Доброволци за Приемна Грижа.

Търсим приемен или постоянен дом за всички животни, които спасяваме. Периодът от настаняването в приемен дом до осиновяването може да бъде дълъг, тъй като се следват всички необходими стъпки. Приемният дом е важна част от процеса и разчитаме на приемните стопани да се грижат за животните докато нашия екип намери осиновители. Вашата подкрепа е от огромно значение, особено за случаи като:  

Болни животни – Нужда от специализирани домашни/лекарски грижи , контролни прегледи, лечение, транспортиране.


Бебета -Всички бебета имат нужда от грижи в домашни условия, без достъп до външна среда и контакт с други животни до приключване на имунизацонния процес. Денонощна грижа при новородени. Хранене на 3 часа до минимум три месечна възраст. Изграждане на хигиенни навици.


Социализация – След преживян стерс някои животни отключват поведенчески състояния. Понякога това е дълготраен период, в който приемния родител полага много усилия, за да помогне на животното да го преодолее. В по-тежки случаи се консултираме със специалисти по социална адаптация. За съжаление много животни не успяват бързо да се адаптират и това забаявя процеса на осиновяването. Някои чакат с години, а средствата за грижата и консумативите набавяме с Вашите дарения.


Животни инвалиди – Нужда от специализирани грижи според състоянието на животното.


Ако нямате възможност да се грижите физически, а желете да помогнете, можете да го направите с  ДАРЕНИЕ ЗА ПРИЕМНА ГРИЖА

 Ако имате желание да станете приемен родител, свържете се с нас : КОНТАКТИ