ADOPTED!

Това е Граф Мечо.
Той е бил човешка собственост. Службата му е била да пази нечие Човешко Графство… На верига. На здрава и тежка верига, която се впива всеки изминал ден в плътта му, за да напомня, че мястото му е там…На вилата за зимата, или кой знае къде…Някъде на някой склад или имот…Да ти напомня, че трябва да си страшен и да си гладен, за да лаеш! И да пазиш!..
Гледката е такава:
Силно и красиво куче избягало от някое Човешко Графство, влачи след себе си “Веригата на безчовечността” и се опитва да пресече магистралата….Уплашен и объркан той легна , когато спряхме с колата и слязохме за да помогнем. Милото „Страшно“ животно притаи дъх и се сгуши в краката ни….С надеждата, че ще избяга от тежкия товар на “Короната”, да си роден, защото си красив и породист… Само за това. Да служиш по предназначение – Куче Пазач.
Без Любов. Без Ласка…

Новият живот на Граф Мечо вече е друг. Веригата е сменена с каишка. Раните заздравяха. “Страшния лай” се превърна в мъркащо скимтене от радост, а големите зъбки се показват, само кокато се усмихва и целува!

Търси Дом и Любящи Стопани! 

Име: Граф Мечо

Възраст: Около 1г,3м
Пол:Мъжки
Порода: БОК
Кастрация: Да
Чип+Ваксина: Да
Характер: Социален, разбира се с хора. Разбира се със женски кучета, но е доминантен.

Ако имате желание да осиновите този красавец запознайте се с   ПРОЦЕДУРА ЗА ОСИНОВЯВАНЕ

Граф Мечо е настанен в платен приемен дом. 12лв/24ч. Ако имате желание да му помогнете ДАРЕТЕ ГРИЖА ТУК                              Основание: Граф Мечо