19.03.2022г. С огромно вълнение, сълзи от радост и безкрайна Благодарност споделяме новината – Булет е осиновен от своите приемни родители! Тяхната грижа, отдаденост и любов са лекарството, което излекува Булет. След 2 месеца, денонощни грижи, контролни прегледи, хранене през сонда, от първия опит да преглътне хапка, до днес, когато шината вече е махната и той се храни сам!…Тези хора направиха Чудото! Любовта пребори Куршумът на човешката жестокост вече е забравен. Булет вече се казва Джеки, има си приятелче, с което се гушкат на дивана и най-любящто семейство, които не могат да си представят живота без него! Пожелаваме им безброй усмивки и незабравими приключения заедно!

Булет беше намерен прострелян.Челюстта му беше разбита на парчета. Не можеше да си отвори устата. След няколко сложни и тежки операции, лекарите успяха да възстаноявят челюстта. Благодарим на д-р. Войчев и целия екип на „Многопрофилна Вет. Клиника“ за професионализма и личното отношение към нашите бездомните ангелчета!

  • Име: Булет
  • Възраст: 3г
  • Размер: дребен /10кг
  • Медицинско състояние: 01.02.2022, Хоспитализиран. Предстои операция и лечение.
  • Историята: Булет е жертва на човешка жестокост. Прострелян е в долната челюст и част от нея липсва. Не затваря устата, не се храни, не пие вода. Сложена е сонда, докато се направят необходимите изследвания за предстоящата операция. Предстои дълго следоперативно лечение, поставяне на външни фиксатори. рехабилитация и възстановителен процес. 
  • Следете неговата история и ъпдейт за състоянието му в постовете ни в Инстаграм и Фейсбук

Актуализираме информацията хронологично↓

21.02.2022г Стават чудеса, а Вие отново помогнахте те да се случват! Булет намери приемен дом! Прекрасни човеци с огромни сърца ще се грижат за него и нашето момче ще продължи възстановяването си в истински дом, а не в клетка. Това е най-ценната грижа, за която сме безкрайно благодарни на приемните родители!Докато те се грижат за Булет, ние продължаваме да търсим постоянен дом и финансова подкрепа за предстоящите манипулации и интервенции, от които той ще има нужда.Благодарим на всички за подкрепата!

04.02.2022. Операцията на Булет мина. Лекарите са отстранили куршума. Поставили са външен фиксаж/тоест рамка, с която са сглобили долната челюст. Всичко е на парчета и най-лошото е, че има нарушено кръвоснабдяване. Инфектирана е цялата зона. Тази тъкан може да некротизира и тогава ще трябва да се отстрани. Молим се това да не се случи, за да спасим устата и Булет да води има нормален живот.

08.02.2022. Нашето спокойно и добро момче…Понесе стоически всичко без агресия или протест. И сега си лежи и търпи всичко. Сякаш нищо не го боли.Харесва му да го галят.Затваря малките очи и търси топлина и спокойствие.И когато спра да го галя просто се обръща към стената и се свива на кравайче в самотата си…Лекарите казаха, че може да отиде в приемен дом. Ако намерим такъв…Толкова е добричък и послушен, не създава никакви проблеми. Нуждае се от вливане на храната през сондата, почистване на фиксажите и добра хигиена. Трябва да се води периодично на контролни прегледи. Търсим приемен дом, в който да се полагат нужните грижи за Булет, докато се възстанови и намери истински дом. Ако не намерим, ще ни е нужна финансова подкрепа, за да остане в клиниката още поне месец-два, както и за бъдещите лекарски намеси касаещи спасяването на челюстта. Вижте видеото с инструкции тук във ? Видео > Всички задължения за лечението и операцията към днешна дата са платени от Вас-Дарителите. 
Към момента Булет остава на стационар, който струва 95 лв./ден ( с отсъпката за бездомни) и включва почистване на фиксажите, хранене, вкарване на медикаменти и поддръжка. Пишете ни, ако можете да помогнете на Булет с приемна грижа и ние ще се свържем с Вас. 
Ema